Senarai Kursus Misi Niaga

Buat masa ini, Misi Niaga menerbitkan 5 kursus yang merangkumi topik sales & marketing. Sudi lah tuan puan go through senarai di bawah.

1. Saya Nak Belajar Dapatkan Leads Whatsapp Yang Berkualiti.

Kami tidak fokus kepada cara dapatkan banyak leads tetapi lebih kepada cara dapatkan leads whatsapp yang berkualiti.

Anda akan belajar behaviour & psikologi pelanggan supaya anda dapat hasilkan iklan yang berkesan untuk dapat leads whatsapp yang berkualiti.

Kemudian, baru lah kami tunjuk step by step setting FB Ads untuk dapatkan leads whatsapp yang berkualiti.

2. Saya Nak Belajar Cara Buat Pelanggan Beli Terus Di Website.

Kami faham tak semua orang ada masa untuk reply whatsapp sehingga malam buta. Paling sedih, akhirnya pelanggan tanya banyak tapi tak beli.

Anda akan belajar struktur & elemen wajib ada dalam website supaya pelanggan lebih yakin untuk cuba produk atau servis anda.

Baru lah, kami tunjuk step by step setting FB Ads untuk pelanggan beli terus di website. Anda follow sahaja.

Istimewanya, kami tunjuk bagaimana teknik hantar iklan ke pelanggan yang berkualiti.

3. Saya Nak Belajar Cara Naikkan Jualan Kedai/Premis Saya

Tak ramai lagi pemilik kedai atau premis buat iklan FB untuk tarik pelanggan datang ke kedai. Tak percaya? Cuba tengok FB anda.

Sedangkan, dengan bajet iklan RM5-RM10 sehari dah cukup. Dan setting iklan pun boleh siap sepantas 5 minit sahaja.

Anda akan belajar strategi menyusun kempen dan membina killer offer supaya pelanggan tertarik untuk datang ke kedai.

4. Saya Nak Belajar Naikkan Jualan Dengan Database.

Sebenarnya, database sedia ada anda akan 7X lebih mudah untuk beli atau repeat order berbanding anda asyik fokus cari pelanggan baru sahaja.

Anda akan belajar cara kumpul, simpan & jaga database supaya database anda lebih rela dan bersedia untuk beli lagi dan lagi daripada anda.

Kemudian, baru lah anda belajar strategi naikkan jualan dengan database anda. Lagi best, anda juga akan belajar cara dapatkan referral daripada database anda.

5. Saya Nak Belajar Cara Buat Jualan Di Tik Tok.

Tik Tok merupakan platform yang masih belum ramai orang bisnes gunakan sebagai medium pemasaran.

Tahukah anda, dengan Tik Tok Ads, anda tidak perlu ada akaun Tik Tok Personal pun. Anda juga tak perlu ada ratus ribu follower. Tak perlu buat content setiap hari.

Anda akan belajar cara tarik leads whatsapp & buat pelanggan beli terus website di Tik Tok dengan Tik Tok Ads.

Lagi best, anda juga akan belajar struktur iklan dan website yang bagus supaya kempen iklan Tik Tok anda lebih berkesan.

Anda Ada Sebarang Soalan Atau Masalah Pembelian?