The Landing Factory © 2022. All Rights Reserved.

FREE Training Digital Marketing Supaya Anda Boleh Tambah Skill & Income Anda.

Kami sudah sediakan pelbagai jenis Training Digital Marketing secara PERCUMA supaya anda boleh terus mula misi financial freedom anda.

Bagaimana Kami Akan Bantu Anda?

Anda dapat FREE Training Digital Marketing yang bernilai RM997 secara percuma. Anda boleh tengok berulang kali sampai faham & pandai.

Hal ini kerana kami mahu anda boleh terus apply dan dapatkan result. Mudah kata, ibarat anda hanya copy paste sahaja cara kami.

Sekiranya ada soalan pun, kami ada sediakan group support untuk anda tanya. Itu pun 100% percuma juga. Tak perlu bayar 1 sen pun.

“Setiap Free Training kami ada ACTION PLAN supaya anda terus apply dan dapatkan result."

Kami cuba jadi berbeza dengan menyediakan latihan yang sangat praktikal beserta action plan untuk anda mudah mula terus.

Dengan ini, anda bukan sahaja dapat ilmu. Tapi ilmu yang praktikal supaya anda dapat cuba.

Kami mahu anda BERTINDAK CEPAT. Cepat lebih penting dari BETUL. Dan kami dah bagi TINDAKAN YANG CEPAT & BETUL.

Kini, giliran anda untuk ambil peluang ini & bertindak untuk capai kehidupan yang lebih baik.

0 +
Free Training
0 +
Peserta Berdaftar
0 +
Tahun Gabungan Pengalaman

BERTINDAK SEKARANG!

Langkah Pertama.

Pilih Free Training Anda.

Pilih Free Training Anda

Buat masa sekarang, kami sudah ada 4 ready free training untuk anda mula tengok hari ini & terus apply hari ini. Dari masa ke masa kami akan update lagi training.

Free Training #1

Panduan Asas Tik Tok Ads

Dalam free training ini, anda belajar buat jualan dengan Tik Tok Ads. Sangat mudah. Klik butang di bawah untuk terus belajar.

Free Training #2

Panduan Asas FB Ads Whatsapp

Dalam free training ini, anda belajar tarik leads ke untuk anda buat closing di whatsapp. Klik butang di bawah untuk terus belajar.

Free Training #3

Panduan Asas FB Ads Conversion

Dalam free training ini, anda belajar buat jualan terus di website tanpa perlu closing di whatsapp. Klik butang di bawah untuk terus belajar.

Free Training #4

Panduan Asas Google Ads

Dalam free training ini, anda akan belajar buat pelanggan yang cari anda. Lebih mudah closing. Klik butang di bawah untuk terus belajar.

Semua Orang (Termasuk Anda) Berhak Untuk Dapat Free Training.

Dengan kita diuji dengan pandemik Covid-19 dan banjir, kami nak bantu anda dengan berkongsi ilmu bisnes yang praktikal secara percuma. Tak perlu bayar 1 sen pun.

Kami nak lebih ramai orang dapat belajar dan terus buat. Modul yang kami design ini sangat mudah dibuat. Kami beri juga modul action plan supaya anda boleh terus buat.

~ Azmi Mumtaz, CEO Misi Niaga

Frequently Asked Questions (FAQ)

Ini soalan yang banyak peserta tanya. Sebab masih ragu-ragu dengan percuma atau ada upsell atau content free training adalah content sampah. Kami dah jawab dalam ruangan di bawah.

Exactly. 100% percuma. Anda tak perlu bayar 1 sen pun.

Kami ada sediakan group telegram untuk anda tanya soalan. Tanya lah, dan kami akan respon sepantas mungkin.

Tiada upsell. Kami hanya akan rekomen panduan yang kami percaya dapat bantu anda melangkah lebih jauh.

Sekiranya anda perlukan bantuan secara personal, kami ada sediakan personal coaching & company coaching. 

Personal coaching kami bantu anda secara personal. Company coaching adalah kami bantu team anda.

Belajar Percuma

Dah bersedia Untuk belajar? Tak Perlu Isi Nama & emel.

Buat masa sekarang, ada 4 free training. Dari masa ke masa kami akan tambah lagi free training lagi dalam website ini. Klik butang hijau di bawah untuk mula.

MisiNiaga.com Since 2021 © All Right Reserved.